Eladó Téglalakás, Hatvan

#2515506

Eladó Téglalakás

23.7 millió Ft

Hatvan
Alapterület:
61 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Új építésű
Építési mód:
Tégla
ÚJ AJÁNLAT
ÚJ ÉPÍTÉSŰ

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
3. Emelet
1 565 m2
Hőszigetelt
Cirkó
4
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

A GÖDÖLLŐI INGATLANKÖZŐPONT KÍNÁLATÁBAN. Hatvanban eladó új építésű lakás az első, a második és a harmadik emeleten. Mindegyik 74,70 m2-es lakás Dél-Nyugati tájolású és tartozik hozzájuk egy-egy udvarra néző 3,15 m2-es erkély. A második és harmadik emeleti lakások emellett kiegészülnek egy-egy utcára néző, 2,25 m2-es erkéllyel. Az erkélyek nincsenek benne a lakás alapterületében. 
A 4 emeletes, tégla építésű és lifttel ellátott lakások modern design-t képviselnek. A város mindössze 30 percre van Budapesttől. A közlekedés kiváló, a busz és a vonat is itt, a város központjában áll meg, illetve a 3-as út egy háztömbnyire halad el. Hatvan jelenleg az egyik legdinamikusabban fejlődő város. 
A társasházban más-más alapterületű lakások is megvásárolhatóak.
A szobák magas minőségű laminált padlóval, a többi helyiség első osztályú kerámia burkolattal készül. A konyha mosogató pulttal, a fürdőszoba káddal és mosdóval lesz felszerelt, a mosdós wc külön helyiségbe van tervezve. A kivitelezők rugalmasságának köszönhetően egyéni kérésre egy lakáson belül a válaszfalak elhelyezése módosítható. A lakástulajdonos maga határozhatja meg a falak színét és a kiváló minőségű laminált parketta valamint az első osztályú kerámia burkolatok árnyalatát a gyártók által megadott színskálából. 
A külső homlokzat hőszigetelést kap, a lakásokat elválasztó falak pedig hang-gátló téglából kerülnek megépítésre. A homlokzati ablakok valamint az erkélyajtó korszerű, kiemelt hőszigetelésű, 3 kamrás üvegezéssel készülnek. A meleg vizet és a fűtést központi, kiváló minőségű ELCO kazán biztosítja radiátoros hőleadással külön hőmennyiség-mérővel felszerelten. A területrn igényesen parkosított belső udvar is kialakításra kerül, mely később a tulajdonosok további kívánságára alakítható akár egy kis játszótérré vagy japán kertté.

A lakások megvásárlása 30% előleggel lehetséges, mely földterületi tulajdonjogot ad, utána 3x20%-os szakaszos finanszírozással lesz folyamatban. A legutolsó 10%, a kulcs átadásakor kerül kifizetésre.
Természetesen az építkezés bármelyik szakaszában lehetséges tulajdonjogot szerezni a vételár kifizetésével.. Mivel népszerű belvárosi ingatlanokról van szó, javasolt minél előbb tulajdonossá válni. 

ÁTADÁSI HATÁRIDŐ: 2018. november

 

Hivatkozási szám:2515506.

Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján:

Pintér Nándor  (20) 218-8591 pinternandor@godolloi.hu 

GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!

Helyiség Méret (m2)
Előtér 4.75
Nappali 17.2
Konyha + étkező 8.14
Közlekedő 1.8
Szoba 10.9
Szoba 12.89
Fürdőszoba 5.58
WC 1.65
Erkély 3.75