Eladó Családi ház, Gödöllő

#2517492

CSAK NÁLUNK  
Eladó Családi ház

79.9 millió Ft

Gödöllő
Alapterület:
204 m2
Szobák száma:
6
Állapot:
Építési mód:
Tégla
ÚJ AJÁNLAT

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
797 m2
Hőszigetelt
Cirkó
2
Dupla komfort
Szélessávú (>10Mbps)
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Eladva,

 

Árcsökkenés, sürgősen eladó Gödöllőn központhoz közel, Nagyfenyves városrészben Egyetem, Premontrei gimnázium szomszédságában nagycsaládosoknak, két generációnak, vállalkozásra is tökéletesen alkalmas 203,6 m2 hasznos lakótérrel, tágas szuterénnel rendelkező tágas, világos, jó beosztású családi ház eladó.

Az ingatlant kovácsoltvas kerítés veszi körül,2 db elektromos nagykapuval és elektromos garázsajtóval kiegészülve. 3,6 KW -os napelem termeli az áramhasználat nagy részét.

A 134,5 m2- es földszinten 3 szoba +nappali lakórész található, kiegészülve egy vállalkozásra is alkalmas külön bejáratú irodarésszel, ahol zuhanyzó és wc is helyet kapott. 
A nappaliból nyílik egy 16 m2- es terasz, valamint a konyhából egy 25 m2- es fűtött télikert is. A fűtést Saunier Duval gázkazán radiátoros hőleadással biztosítja illetve kiegészítő fűtésként kandalló található a nappaliban.
A melegvizet villanybojler szolgáltatja.

A földszinti 10 m2- es lépcsőházból juthatunk fel a 69 m2- es emeletre, ahol 32 m2- es nappali és egy tágas 19,5 m2 es hálószoba, zuhanyzó, wc, valamint 40 m2 saját terasz található.

A 142 m2-es tágas szuterén szinten 28 m2-es garázs, fűtőhelyiség, tárolók vannak, melyekben korábban vállalkozás üzemelt.

Az ingatlant kovácsoltvas kerítés veszi körül,2 db elektromos nagykapuval és elektromos garázsajtóval kiegészülve. 3,6 KW -os napelem termeli az áramhasználat nagy részét.

A 797 m2- es parkosított kert gyümölcsfákkal beültetett (cseresznye, körte, meggy, szilva).

Az épület az 1990 -es évek elején 32 centiméteres téglából épült.  2005-ben a felújítás során 8 centiméter dryvit szigetelés kapott. A következő évben, valamint 2017-ben a műanyag nyílászárók cseréje is megtörtént.
Duplakomfort érzetet a szintenként megtalálható fürdők biztosítják, a földszinti részen kettő is megtalálható.

Tömegközlekedés szempontjából is ideális. Busz, központi vasútállomás, gyalog 5 percen belül, közintézmények, egyetem, óvoda, iskola élelmiszerbolt 8-10 percen belül érhető el. 

Irányár: 79,9 MFt.

 

Hivatkozási szám: 2517492

Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján:

Sápi Balázs +36 20 772-2429 sapibalazs@godolloi.hu 

 

GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu: Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada, Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!



Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Ikerház
Téglalakás
Építési telek
Üzlethelyiség
Iparterület
Külterület
Panellakás
Iroda egyéb
Zártkert
Raktár
Telephely
Tanya
Tó, halastó
Sorház
Étterem, vendéglő, cukrászda
Birtok
Házrész
Szálloda, panzió
Erdő