Eladó Családi ház, Dány

#2516264

Eladó Családi ház

18.5 millió Ft

Dány
Alapterület:
120 m2
Szobák száma:
3 + 2
Állapot:
Átlagos
Építési mód:
Vegyes
ÚJ AJÁNLAT

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 150 m2
Átlagos
Konvektor
1
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Víz az épületben
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Eladó Dányban egy 1150 m2-s telekre épült 120 m2-s családi ház. Kialakítottak a házban 3 nagy méretű hálószobát, 2 félszobát, zuhanyzós-kádas fürdőszobát wc-vel, 2 konyha+étkezőt, kamrát, előszobát, közlekedőt, kamrát. A gang befedésével lehetővé vált, hogy 2 generáció lakja a házat teljesen leszeparáltan, mégis egy fedél alatt. Néhány éve a ház részleges felújítást kapott, fürdőszoba, konyha és a szobák is új burkolatokat kaptak.

Kiváló szerkezeti állapotú a vertfalas ház, nincs vizesedés, repedezés. A nyílászárók jó állapotúak, tető hibátlan, akár évekig lakható a jelenlegi állapot felújítás nélkül. A fűtés konvektoros, nagyon kedvező költséggel a vastag falaknak köszönhetően, melegvíz villanybojlerről. Fedett terasz készült a főbejárathoz.

Szép, gondos udvar és kert, fúrt kút rendelkezésre áll a gondozáshoz.

Garázs, szerszámos és tároló is épült a házhoz.

Csendes aszfaltos utca, barátságos szomszédok, a közelben üzlet, buszmegálló.

Összefoglalva, a föld- és vályogfalak alkalmazásának következő előnyeire érdemes felfigyelni: a vastag falszerkezet hőtárolása, hang- és hőszigetelése kiváló. A 45-55 cm vastag vakolt külső falak hőátbocsátási (k) értéke, felülmúlva a mai energiatakarékosnak tartott falazó elemeket, 0,3-0,2. Ennél is figyelemre méltóbb a nedvességszabályozó képessége. Negyvenszer több nedvességet tud felvenni, és a levegőbe leadni, mint az égetett tégla. A kiegyenlített klímaviszonyoknak köszönhetően megakadályozza a penészképződést, megköti a levegőből a vízgőzben oldódó káros anyagokat. Kitűnő mikroklímájával kellemes életteret ad. Alkalmazható a belsőépítészetben is, polcok, padkák, falfülkék, kemencék alakíthatók ki belőle. A fűtési költség fele a más anyagokból épített azonos méretű lakásokénak. 

Ha felkeltettem érdeklődését, jöjjön el és nézze meg. Nem fog csalódni!

Irányár: 18.500.000.- Ft.

Hivatkozási szám:2516264.

Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján:

Tóth László (20) 218-8577 tothlaszlo@godolloi.hu 

GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Ikerház