Eladó Családi ház, Gödöllő

#2516798

Eladó Családi ház

69.9 millió Ft

Gödöllő Blaha
Alapterület:
102 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Újszerű
Építési mód:
Tégla
ÚJSZERŰ

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
3 260 m2
Vegyes tüzelés
1
Bevezetve (230 Volt)
Van
Gázvezeték a telek előtt
Közműhálózatba bekötve

Nagyméretű telket kedvelők, keresők figyelem! Gödöllőn vállalkozásra vagy több generáció számára kiválóan alkalmas újszerű 2015-ben épült kétlakásos családi ház 3260m2-es telekkel  ELADÓ! Garázsösszekötéssel akár plussz egy lakóház és egy üzlet építhető rá.   Az ingatlan 30-as Pth téglából +10cm dryvit szigeteléssel,  30%-os beépíthetőséggel rendelkező telekre épült. Két külön bejáratú lakrésszel rendelkezik, így nagycsaládosoknak, több generációnak vagy vállalkozásra is alkalmas lehet. A nagyobb 76m2-es lakásban amerikai konyhás, étkezős nappali, két szoba és egy fürdőszoba kerül kialakításra valamint tartozik hozzá két autóbeállására alkalmas 34m2-es dupla garázs is.  A másik 26m2-es lakrészben  amerikai konyhás-nappali és kádas fürdőszoba wc-vel  található. Bővíteni is lehet a garázsrész lakórésszé átalakításával és a hátsó 26nm-es lakrésszel való egybenyitásával.  A telken található még egy betonalapú fémvázas raktár is , ami 150nmes, tökéletesen alkalmas tárolásra, raktározásra. 

Az ingatlan fűtéséről 2020-ban üzembe helyezett Baxi kondenzációs gázkazán radiátoros hőleadással gondoskodik illetve egy külső fűtőhelyiségben lévő vegyestüzelésű kazán is . A könnyű parkolást elektromos kapunyitó segíti illetve kertvilágítás, Lcd kijelzős riasztó is az extrák közé tartozik. Telkének gondozását fúrt kút segíti!
Közelben helyi busz, autópálya, iskola, óvoda, közért megtalálható!
Irányár: 69,9Mft
Hivatkozási szám: 2516798.
Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján:
Sápi Balázs (20) 772-2429 sapibalazs@godolloi.hu
GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloihaz.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!

Helyiség Méret (m2)
Nappali
Szoba
Szoba
Szoba