Eladó Családi ház, Kerepes

#2516467

Eladó Családi ház

85 millió Ft

Kerepes
Alapterület:
330 m2
Szobák száma:
9
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla
ÚJ AJÁNLAT

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
807 m2
Cirkó
3
Dupla komfort
Szélessávú (>10Mbps)
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Kerepes egyik legkeresettebb részén nagycsaládosoknak, több generáció együttélésére vagy akár vállalkozásra is alkalmas kiváló elosztású, felújított, napfényes családi ház eladó!  Az ingatlan 1995-ben 30-as PTH téglából, Bramac tetőcseréppel,Termoplán fa nyílászárókkal és koporsós födémmel épült. Dk-i tájolású 807m2-es telken helyezkedik el. Szuterén+3szint elosztású, hasznos lakóterülete 330m2. Földszinten hatalmas amerikai konyhás- étkezős nappali teraszkapcsolattal (közös), egy szoba és egy fürdőszoba lett kialakítva. A középsőszinten összesen 3 szoba, 3 fürdő és külön mellékhelyiség található. Szuterénben pedig két külön bejáratos apartman kapott helyet amely egy szobával, konyha-étkezővel, fürdővel rendelkezik. Az épület fűtése cirkóval és padlófűtéssel van megoldva, a meleg vizet szintenként külön - külön vízbojler adja. A víz és villanyvezetékeket nemrég cserélték.  A kert végében mélygarázs alapja készült el. A közlekedés és a környék infrastrukturális ellátottsága nagyon jó, a közelben óvoda, posta bevásárlási lehetőség is megtalálható.
A H8-as HÉV egy 10 perces séta távolságra megtalálható, amellyel egy 25 perces menetidővel számolva már az Örs vezér terén is vagyunk.

Irányár:85Mft

Hivatkozási szám:2516467.

Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján:

Szabó István  (20) 772-2426 szaboistvan@godolloi.hu 

GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!

 

 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése