Eladó Családi ház, Szada

#2517532

Eladó Családi ház

239.9 millió Ft

Szada
Alapterület:
307 m2
Szobák száma:
7
Állapot:
Új építésű
Építési mód:
Tégla
ÚJ AJÁNLAT

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 246 m2
Újszerű
Hőszivattyú
1
Dupla komfort
BB
Szélessávú (>10Mbps)
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Gázvezeték a telek előtt
Közműhálózatba bekötve

Szadán 2022-2023-ban magas műszaki tartalommal saját részre épült OKOS - OTTHON, 5 szoba+2 nappalis, duplagarázsos családi ház kulcsrakészen eladó.

Az ingatlan csendes zsákutcában természetközeli környezetben 1246 m2 telken található.

A tervezésnél a dizájnra nagy hangsúlyt fektettek .Belső építész segítségével lett kivitelezve a lakóépület ,elnyerve így a mai kor elvárásainak megfelelő formát. 
A tágas helyiségek, prémium minőségű anyagok beépítése mind ezeket tükrözik.

A ház fűtése és hűtése hőszivattyúval megoldott, padlófűtéses hőleadással.  A hálószobákban egyesével vezérelhető mennyezeti hűtés került beszerelésre, gondoskodva így a kellemes hőmérsékletről a legnagyobb nyári hőségben is.
A Fan-Coil hűtési rendszerű nappaliban a nagy méretű tolóajtók segítségével egybenyitható a fedett részben padlófűtéses terasz, -  télikertként is funkcionálva- növelve a már így is hatalmas teret. Itt találhatóak a bárpult jakuzzi és az infraszauna előkészítések.

A házban helyet kapott 3 nagy hálószoba és 2 kisebb szoba.  Az utóbbiból az egyik jelenleg dolgozószobaként funkcionál, a másikban elhelyezésre került egy ajtó , mely a házikedvenc elzárására szolgál, a garázs mögötti 36m2 kennel innen érhető el. Szükség esetén az ajtó kiszedhető, felfalazható, illetőleg ablakra cserélhető.
Közvetlen a lakótérbe juthatunk az 55 m2 - es duplagarázsból, mely két autó számára biztosít beállást. Kocsibeállója kerekek alatti temperáló fűtési rendszerrel van ellátva.

Okos otthon hang vezérelt rendszer működteti a ház nagy részét, de a hagyományos kapcsolós módszerrel is működnek a világítási funkciók. Az okosotthon rendszer kábelezése az ár részét képezi, az egység beüzemelése a vevő költsége. A műanyag nyílászárókon lévő redőnyök automatikusan le és fel funkcionálnak, ha odasüt a nap árnyékol, ha beborul újra felhúzza magát.
A beltéri világítás egyedi tervezéssel valósult meg, infravörös mozgás érzékelők, éjszakai fények teszik könnyebbé a tájékozódást.

Az árban benne van a garázs előtt a térkövezés és a járda a bejáratig, kerítés építése körben a ház körül. A külső fali világítások és a terasz lépcső az udvar felé. A  locsolórendszer kiépítése és az udvarrendezés füvesítéssel nem képezik az ár részét.

A telken helyet kapott egy fúrt kút is,

Az ingatlan 90%-os elkészültségben van, így még egyéni igény szerint variálható. A külső homlokzat, a falak színei, de igazán bármilyen egyedi igény megbeszélés kérdése.
Infrastruktúrája kiváló, pár percre elérhető autópálya (Bp. 20-25 perc,) bevásárlási lehetőségek, gyógyszertár, bölcsöde, óvoda, iskola stb. 

Ha igényes prémium felszereltségű luxus otthonban gondolkodik, keressen bizalommal.

Irányár: 239,9 MFt.

 

Hivatkozási szám: 2517532

Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján:

Sápi Balázs +36 20 772-2429 sapibalazs@godolloi.hu 

GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu: Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada, Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!



Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Ikerház
Téglalakás
Építési telek
Üzlethelyiség
Külterület
Zártkert
Iparterület
Telephely
Panellakás
Iroda egyéb
Raktár
Sorház
Étterem, vendéglő, cukrászda
Birtok
Házrész
Szálloda, panzió
Erdő
Tanya
Tó, halastó