Eladó Családi ház, Veresegyház

#2517799

Eladó Családi ház

179 millió Ft

Veresegyház
Alapterület:
290 m2
Szobák száma:
7
Állapot:
Újszerű
Építési mód:
Tégla
ÚJ AJÁNLAT
ÚJSZERŰ

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
985 m2
Gázkazán
2
Dupla komfort
C
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Veresegyház kertvárosias területén, családi házas övezetben, a város gondozott részén található a 985nm-es telken álló 290nm-es ingatlan, amely 6 szobával + 1 fél szobával rendelkezik. A ház tágas és napfényes, ideális otthoni légkört teremtve. Az épület földszint + tetőtér elrendezésű, U alakú, középen elhelyezkedő terasz és kert felé nyílik. Az ingatlan 1998 és 2003 között épült, majd 2015-ben és 2021-ben modernizálás és felújítás történt. A beépített anyagok és berendezések magas minőséget képviselnek.
Az elhelyezkedése ideális, hiszen a Budapestre közlekedő autóbusz és vonat 10-15 perces sétával, az M3 autópálya 10 perc, a Liszt Ferenc Repülőtér autóval 30 perc alatt elérhető. Élelmiszer bolt, óvoda és játszótér 5 percre találhatók, míg a városközpont, iskolák, bölcsőde és rendelőintézet mindössze 1,5 km-re vannak.
Az ingatlan rendkívüli előnye, hogy csendes, zavartalan környezetet biztosít a természethez közel, és ideális lehet több generáció együttéléséhez is. A ház könnyen átalakítható két külön lakrésszé, megőrizve otthonos jellegét. Kényelmes és minőségi otthont biztosít, ahol a tiszta levegő és nyugodt környezet lehetőséget ad a pihenésre és feltöltődésre.
Az ingatlanban külön bejárattal, elszeparálhatóan orvosi rendelő, szépségszalon vagy más hasonló üzleti funkció is kialakítható a lakótér megtartása mellett, több autó számára parkolási lehetőséggel.

Irányár: 179MFt

Hivatkozási szám:2517799.

Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján:

Pintér Roland +36 20 539-1988 pinterroland@godolloi.hu

GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu: Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada, Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!

 



Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése