Eladó Szálloda, panzió, Tiszasüly

#2514510

Eladó Szálloda, panzió

22 millió Ft

Tiszasüly
Alapterület:
650 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
Felújítandó
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
6 686 m2
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Eladó egy 950 m2-s épület együttes 6686 m2-s telken Tiszasülyön a Tisza parton.

Eladnánk vagy elcserélnénk Budapesti vagy Gödöllői ingatlanra egy 950 m2-s épület együttest 6686 m2-s telken a Tisza parton. 

Cserébe beszámítanánk lakást, építési telket, bontandó házat.

A központi épület bruttó 650 nm alapterületű, egyszintes, sátortetős, palaborítású, tömör tégla falazatú, 1957-58- bankészült építmény. Legfontosabb beltéri egysége a 300 nm-es (400 férőhelyes) bútorozatlan színházterem, színpaddal, öltözőkkel, egyéb helyiségekkel. Ezzel szemben található az un. Vadászterem vagy kisterem, melyet tanfolyamok, értekezletek tartására használtak.A hátsó szárnyban 1000 adagos konyha működött korábban, elrendezése, helyiségei felújítás után vendéglátás, raktározás céljára alkalmasak. Az épületek a községi elektromos, víz- és csatornahálózatra rá vannak kapcsolva, de saját szennyvízgyűjtő tartályaik is vannak. A lakossági gázvezeték vége a bejárat közelében van, arra ráköthető. Fűtésre vegyes-tüzelésű (olaj + fa) kazán szolgál, amelyhez melegvizes radiátor-rendszer csatlakozik. A hátsó fronton külön bejáratú kerthelyiséges söröző, később bolt működött. A központi épület mellett két felújításra szoruló romos melléképület található, cca. 300 nm építménnyel. Ezek korábban raktár, falusi húsfeldolgozó, vágóhíd, élelmiszertároló stb. funkciókat töltöttek be. Mindkettőben a víz- és áramszolgáltatás aktiválható. A telek füvesített, 20-30 éves korú haszon- és díszfák találhatók rajta.

Az ingatlan-együttes a falut átszelő főútvonal mellett található, mintegy 100 m-re az elmúlt években felújított Tisza-gáttól, 150 m-re az élő folyótól. A hatvanas évekig ezen a partszakaszon volt egy teherhajó-kikötő, amely ma üzemen kívüli állapotban van. Újjáépítése megfontolandó, a tiszai kikötőprogram részeként jelentős regionális alapokra pályázhatna (a község a Tisza-tavi mikro-régióhoz tartozik). Kisköre és Nagykörű közötti cca. 50 folyókilométeren ezen az oldalon természetvédelmi védettség miatt Tiszasüly az egyetlen engedélyezett sport- és gazdasági kikötőhely. A közút újraaszfaltozását nemrégen fejezték be. Megközelítése kiváló, a buszmegálló és forduló közvetlenül az épület előtt van, napi tíz járat a megyeszékhellyel, kettő Jászberénnyel és Budapesttel köti össze.

A kultúrház renoválását követően alkalmas lehet különböző szerelő v. raktározási, üzemi, kereskedelmi, idegenforgalmi, vendéglátó, oktatási, szabadidős klub informatikai-szaktanácsadó központ stb. funkciókra. A Tisza közelsége a vízi sportra való hasznosítást is sugallja. Ez annál előnyösebb, mivel a tározó után Tiszasülyön van a nyugati parton az első sátorozásra alkalmas partszakasz.

Kiegészítő információk:

Tiszasüly 2000 lakosú község, 29 km-re Szolnoktól Északra. Leghíresebb műemléke a megye legrégebbi, Árpád-kori temploma. Országosan ismert a Szőke Tisza Vadásztársaság, amely őzben, apróvadban bő területen gazdálkodik. A falu nemzetközi hírű a hozzátartozó Kolopfürdő iszapjáról, melyet a Budapesti Fürdőigazgatóság termel ki és exportál.

Irányár:22 000 000.- Ft.

Hivatkozási szám:2514510.

Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján:

Tóth László (20) 218-8577 tothlaszlo@godolloi.hu 

GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújításLakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Ikerház
Téglalakás
Építési telek
Üzlethelyiség
Külterület
Zártkert
Iparterület
Iroda egyéb
Panellakás
Raktár
Telephely
Sorház
Étterem, vendéglő, cukrászda
Birtok
Házrész
Szálloda, panzió
Erdő
Tanya
Tó, halastó