Eladó Családi ház, Veresegyház

#2517856

Eladó Családi ház

150 millió Ft

Veresegyház
Alapterület:
278 m2
Szobák száma:
5
Állapot:
Építési mód:
Tégla
ÚJ AJÁNLAT

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
710 m2
Gázkazán
2
Dupla komfort
Szélessávú (>10Mbps)
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Eladó Veresegyház legvarázslatosabb pontján, örökpanorámás részen egy két generációs családi ház! (Akár befektetési célra is megfelelő és kialakítható 2 különálló lakrészre.)

Az 1996-ban épült, 278nm-es gyönyörű ingatlan mindig gondos karbantartásban részesült és nem csupán otthon, hanem befektetés is egyben.

A ház egyedi fűtési megoldásai révén nem csak környezetbarát, de pénztárcabarát is. A napelemek és napkollektorok 5,2 kWh energiát termelnek, a puffertartály pedig 1000 liter fűtővizet és 140 liter használati melegvizet biztosít, így minden szempontból belefér a támogatott rezsikeretbe. Automata öntözőrendszerének köszönhetően a kert mindig ragyogó és gondozott, miközben az esővíz tárolóból élteti növényeit.

Az ingatlan három terasz öleli körbe. A felső szinten az egy 5,4 méteres belmagasságú nappali, étkezős konyha, három hálószobás, két fürdőszoba lett kialakítva. Az alsó szinten pedig a garázs mellett egy 32nm-es szoba (konyhai kiállásokkal) fürdővel és WC-vel, mosókonyha és kazánház található.

Irányár: 150Mft

Hivatkozási szám: 2517856.
Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján:
Pintér Roland +36 20 539-1988 pinterroland@godolloi.hu 
GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu: Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada, Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!



Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése