Gödöllőről

Gödöllőről

GÖDÖLLŐ VÁROS

http://www.youtube.com/watch?v=ePFt2MSpBks#t=54

 

 
       
Páratlan történelmi múltjáról és kiterjedt parkjairól ismert Gödöllő Város a róla elnevezett erdőkkel borított dombság középpontjában van. Meghatározó műemlék épülete a Gödöllői Királyi Kastély – Grassalkovich Kastély – amely Magyarország egyik legnagyobb és leghíresebb kastélya és Gödöllő központjában található parkban fekszik. 

A főváros határától mindössze 15 km-re, Veresegyház és Szada mellett található Gödöllő akár 10 perc alatt könnyen megközelíthető az M3 –as autópályán, 30-as számú főútvonalon, az M31-es autópályán vagy egyéb mellékútvonalon. Tömegközlekedése is kiváló, számos buszjárat valamint a BP-Miskolc fővonalon három vasúti megállóhely és a helyi érdekű vasút ( Gödöllői - HÉV ) amely egészen a 2-es metróvonalig ( Örs-vezér tér ) közlekedik gyors és kényelmes utazást biztosít.

Gödöllő meghatározó intézménye a Szent István Egyetem, amely Magyarország egyik legnagyobb egyetemeként tanulni vágyók ezreit vonzza a városba valamint magas képzettségű munkaerőt és lakosságot ad Gödöllőnek. Az Egyetem mellett több kutatóintézet központja található a városban, amely csak fokozza a tudásbázist és színvonalat.  

  


Gödöllőn óvodák, több Általános Iskola, ezenkívül Zeneiskola, speciális iskolák valamint nevelési és beszédjavító szakszolgálat, három középiskola, állami és egyházi gimnázium, a Gödöllői Református Líceum, Waldorf – pedagógiát alkalmazó óvoda, általános és középiskola színesíti az oktatási kínálatot.

    


Gödöllőn a munkalehetőség a kedvező fekvésnek és az oktatási háttérnek köszönhetően állandóan biztosított. Több nagy cég, raktárbázis, számos kisebb vállalkozás valamint az épülő M 31-es autópálya mellett kialakítandó Gödöllői Ipari Park hosszú távon elegendő helyet kínál a térségbe befektetni kívánó cégeknek és újabb munkalehetőséget biztosít a régió településein élőknek.

    


Gödöllő Ingatlan kínálata változatos, az olcsó panel és téglalakások mellett, sorházak, ikerházak, családi házak és luxus ingatlanok is megtalálhatók. Kiváló befektetés a központhoz közel a Haraszt, Kertváros, illetve a Királyi Kastélyhoz közeli Alvég városrészben lakást, házat, telket vásárolni. A panorámát kedvelőknek az Antalhegy, Blaha, Csanak, Fenyves városrészeket ajánljuk. A Gödöllő Ingatlanközpont saját beruházásban épít lakásokat, családi házakat, ikerházakat, illetve több regisztrált új építésű lakás – ház építő céggel állunk kapcsolatban. 

Gödöllőn több új üzlet, bevásárlóközpont, biztosítja helyben a kényelmes vásárlást. 
Kulturális rendezvények sora a Királyi Kastélyban illetve a Petőfi Sándor Művelődési Központban koncertek és színházi előadások egész évben, a Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központ, több Múzeum, valamint filmszínház várja a kikapcsolódni vágyókat. 
Sportolási lehetőségek és sportesemények kínálnak teljes körű szórakozást. 

Mindezen adottságok és képességek Gödöllőt vonzó befektetési és barátságos lakóbarát várossá teszik ahol mindenki megtalálja számításait ! 

  

 

 

  

 

Gödöllő Ingatlanközpont

    2100 Gödöllő, Dózsa György út 18. fszt. 1.
    +36 28 417-169
    info@godolloi.hu

Are you selling a property or looking for one?
Enter your details and we'll help!

The privacy policy read and accepted.
Send Message
Private House
Duplex
Brick Apartment
Construction Site
Shop / Business
Outskirts
Outskirts
Industrial Area
Concrete Building
Office / Other
Installation Site
Warehouse
Part of a House
Hotel / Pension
Forest
Farm / Homestead
Lake
Row House
Restaurant, Confectionery
Property / Tenure